Teo se mărită cu Teo

Date:

O stim cu totii pe Teo, cea mai indragita prezentatoare Tv din trustul Pro. A realizat „Teo show” la Pro TV ani la rand, iar ulterior si-a incercat norocul cu aceeasi emisiune si la alte posturi (Prima Tv, Euforia, Local TV Network). Din pacate nu a avut acelasi succes de care s-a bucurat la Pro. Ulterior a intrat in politica, dar fara a fi facuta pentru asa ceva, fiind un om mult prea sensibil si delicat pentru o lume atat de murdara 🙁 Pe plan personal a infiat o fetita (Maia) de care s-a bucurat si se bucura din plin in fiecare zi. In ceea ce privesc relatiile ei personale cu persoane de gen masculin, tabloidele nu au prea avut ce sa scrie. Ei bine, acum Teo a venit cu o veste soc: Se marita!!! Se marita cu Teo, un barbat cunoscut de aceasta pe facebook.

Frumoasa poveste de dragoste care i-a inseninat sufletul a inceput in urma cu 6 luni, pe Facebook. Asa l-a cunoscut Teo pe viitorul sot, un roman stabilit in strainatate. Asta nu l-a impiedicat sa-si marturiseasca intentiile serioase fata de iubita lui la scurt timp dupa ce a intalnit-o.“Mi-as dori ca orice mireasa sa fie la fel de indragostita ca si mine”, spus Teo.

sursa&foto:clubulbucuriei

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...