European Poker Tour, Sau Despre Cel Mai Important Eveniment De Poker Din Europa

Date:

Toti am jucat la un moment dat poker. Ceea ce la inceput pare un simplu joc de carti se dovedeste a fi un exercitiu al minti foarte dificil. Poker-ul este cu siguranta din gama jocurilor precum sahul. Nu iti trebuie sansa, nu iti trebuie noroc pentru a castiga la poker, ceea ce trebuie sa stii este sa iti joci perfect cartile, sa iti citesti adversarul si sa nu te lasi citit de catre acesta. Atunci cand vei putea face acest lucru, te vei putea considera un jucator profesionist de poker.European Poker Tour
Jucatorii profesionisti de poker se intalnesc de 10 ani in cadrul celui mai important, celui mai mare eveniment de Poker din Europa, EPT, sau European Poker Tour care a ajuns la un deceniu de existenta. Totul a inceput in 2004 in Barcelona iar acum acest turneu de poker, care ar loc in fiecare an, sau mai bine zis, care incepe la finalul unui an si se termina la inceputul anului urmator este din ce in ce mai popular, atragand foarte multi jucatori profesionisti de poker de peste tot din lume, nu doar din Europa. Pana la urma nu este o competitie destinata exclusiv europenilor, ci este o competitie ce se desfasoara pe teritoriul batranului continent.
In prezent partenerul oficial al EPT nu poate fi nimeni altcineva decat PokerStars, cei care au dat o noua fata poker-ului, care au facut accesibil poker-ul oriunde in lume.

Pana la sezonul 6, prima etapa a EPT s-a tinut intotdeauna in Barcelona, sezonul 6 avand runda de deschidere in capital Ucrainei, Kiev. La inceput, orasele in care se disputau partidele de poker erau in mare parte aceleasi. Pe langa Barcelona mai era Londra, Dublin, Copenhaga, Deauville, bineinteles Monte Carlo, dar treptat au fost adaugate si alte orase pe lista EPT cum ar fi Dortmund, Varsovia, Sanremo, Praga, Salzburg si asa mai departe.Monte_Carlo
Sezoanele 6, 7 si 8 au fost cele mai dinamice, etape ale EPT tinandu-se in nu mai putin de 13 orase din care amintim Kiev, Talin, Vilamoura, Praga, Berlin, Varsovia, Madrid, si asa mai departe. Aceste sezoane au inceput in luna august si s-au incheiat in luna aprilie sau chiar mai a anului urmator.
In cele 10 sezoane, castigatorii au fost din multe tari diferite, in total existand 24 de tari care au castigat o masa finala prin intermediul reprezentantilor lor. Pe prima pozitie, cu 16 astfel de victorii se afla Marea Britanie urmata de Statele Unite cu 14 victorii si de Germania foarte aproape cu 13 victorii. Urmeaza Suedia, Franta si Danemarca fiecare avand cate 9, 8 si respectiv 7 victorii la mesele finale.

Din punct de vedere al premilor, cele mai mari au fost la Monte Carlo, cand au fost adjudecati peste 3.000.000$.
Acum, ar fi foarte interesant sa vedem si un oras din Romania in cadrul acestui eveniment sponsorizat de PokerStars, si de ce nu, sa avem si nui un jucator la o masa finala.

Foto:  1: wikimedia.org  2: http://www.nfilipovic.com/

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...