What`up cenzurat la tv pentru mesaj politic

18
1882

What`up pe numele sau real  Ivancea Marius Marian a fost invitat sa cante duminica 25 august la festivalul de muzica Callatis, desfasurat la Mangalia. Evenimentul a fost difuzat LIVE si in realuare pe TVR2, TVHD, TVR International începând cu orele 21:10.  Duminca in ultima zi a festivalului am avut parte de  “Fan®Omania Day”.

Inainte de What`up au cantat si alti artisti, dar  se pare ca acestia au fost ceva mai cuminti si nu i-au deranjat pe organizatori cu piese cu o tematica sociala si politica. Cel mai probabil cei care s-au ocupat de playlist nu stiau ca artistul este „pe jumatate” rapper, asa cum spune el, fapt evidentiat si prin tehnica voc

ala si mesaj.

What`up: TVR este pentru mine vocea poporului… iar daca ajung presedinte o sa schimb ceva.

Liana Stanciu i-a luat microfonul din mana si l-a oprit din cantat pe What`up

Artistul a inceput sa cante alaturi de colegul sau un freestyle cu mesaj  la adresa politicienilor si a „presedintelui” in mod special. Momentul de rap a durat aproape doua minute, insa rabdarea organizatorilor a avut limite. Liana Stanciu a iesit pe scena, i-a luat microfonul de la gura lui What`up si i-a aminit ca trebuie sa cante ” K la meteo”, piesa care l-a facut cunoscut alaturi de Andra. Cu siguranta acest comportament de tip „comunist” s-a datorat si faptului ca show-ul era transmis atat in tara ( Tvr2) cat si in afara granitelor pe TVR International. De precizat ca artistul nu a folosit cuvinte vulgare, ci a spus ceva „din suflet”, iar la sfarsit si-a exprimat speranta ca nu o sa fie „amendat” pentru libertatea exprimarii.

Puteti vedea „scena” urmarind secventele capturate de noi

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: