Artistii si transportul.Dezavantajele celebritatii

0
3173

Viata unui artist inseamna mii de ore de studio, ore de pregatire a coregrafiei sau a scenografiei pentru evenimente. Inseamna sute de ore petrecute in masina pe drumurile patriei. Stim ca sunt unii norocosi care in vremurile de glorie zburau cu elicopterul de la un concert la altul ( trupa Andre) iar Mihai Margineanu a strans cureaua, a pus burta pe carte si si-a cumparat avion ( usor).

Artistii si transportul

Foarte multi tineri aflati la inceput de cariera spun ca isi doresc sa devina celebri pentru ca isi doresc sa calatoreasca in tara si peste hotare, sa viziteze locuri noi, insa nu se gandesc nicio-o clipa la deavantajele legate de transport.

Delia a posat anul trecut o poza in care ne arata cum doarme in microbuzul de concert: bine invelita intr-un pat improvizat, astfel incat sa nu ajunga stoarsa de energie la concert. Artista a scris in descrierea acestei poze:

„Calatorie …lux, clasa 1! Bilet moca.. .plus minion inclus! Dorm asa pana la Bucuresti! Va pupa minionuuu”, a descris Delia momentul.delia_transport_concert

Majoritatea artistilor si-au achizitionat microbuze pentru transport de genul 8+ 1 locuri, astfel incat sa poate calatori alaturi de dj, dansatori sau backing vocals. Ceea ce dorim sa evidentiem prin acest articol este ca viata de artist nu inseamna doar lapte si miere, ci si multe sacrificii si ore petrecute pe un scaun de microbuz pentru ore bune. Este adevarat ca exista pentru unele orase si varianta curselor aeriene, insa nu toti organizatorii sunt dispusi sa plateasca avionul pentru artisti. Trebuie precizat ca transportul este platit de cei care doresc ca artistul sa cante in clubul lor / evenimentul privat sau public, iar pretul nu este de neglijat si inseamna intre 1-1,5 lei / km. In mod cert daca aveam si noi mai multe autostrazi si artistii aveau o viata mai usoara, iar aceste dezavantaje nu se simteau atat de mult dupa cativa ani de „drumuri”.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: