Dianna Rotaru – Ghinion in dragoste(single nou)

0
1054

Ghinion-in-dragoste-Dianna Rotaru

Piesa Ghinion in dragoste a fost produsa in studiourile  Lanoy Production, de catre Karo si Radu Baisan.

Eu nu cred in ghinion!! Ci in puterea omului de a face alegerea corecta la momentul potrivit!!! Este foarte important sa fim  sinceri de la bun inceput si sa spunem anul altuia ce nu am accepta niciodata din partea lui sau a ei. Nu de alta, dar decat sa ne dezamagim in viitor, mai bine sa punem punct mai devreme. Asa ca, indemn tinerii sa se aprecieze reciproc pentru ceea ce sunt si nu pentru ceea ce ar vrea sa fie si atunci nu veti mai da vina pe „ghinion“ , a declarat Dianna.

Am cantat aceasta melodie jucind rolul unei tinere indragostite de colegul ei,  care nu ii impartaseste acelasi sentiment . Ea da vina pe “ghinion”asa cum o fac multi tineri ,dar de fapt  totul e in mainile ei . Am colaborat extraordinar cu echipa Lanoy Production si cu Florin Nedelcu, iar rezultatul este aceasta piesa superba „Ghinion in dragoste“.

Urmariti mai jos video-ul cu lyrics realizat de Octavian Malai Kobzzon.

Un mesaj pentru cei ce cred in ghinion:daca vreti sa  aveti “noroc in dragoste” ascultati si vizionati piesa, ca sa intelegeti ca puteti face oricand schimbarea .Fiti  inteligenti in dragoste!!” a declarat Dianna Rotaru.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: