Bobonete si M.Margineanu Vs Mircea Badea

0
2897

mircea_BadeaMircea Badea este cunoscut pentru apeitul de a critica pe toata lumea dintr-o pozitie de superioritate. El este cel mai funny, cult si cel mai sportiv. Din pacate sportul numit aruncarea cu bila de noroi …verbal ii aduce si multe antipatii. De aceasta data Mihai Margineanu si M. Bobonete s-au pozitionat de aceasi parte a baricadei si au caracterizat in cateva cuvinte activitatea tv desfasurata de M. Badea si nu numai.

Mihai Bobonete despre Mircea Badea: E periculos de prost in primul rand pentru el si doar pentru el.

Anul trecut am fost subiectul narodului asta in emisiunea lui ,de mai multe ori dar am fost avertizat ca nu e cazul sa-i raspund pentru ca nu merita atentie din partea nimanui ca e un fel de cucuvea care cucuie si ea noaptea pe stalpi,ba chiar Mesterul Margica mi-a zis ca nu am de ce sa ripostez si uite ca visul meu s-a intruchipat intr-un articol exceptional de bine scris.Nu as fi putut niciodata sa scriu atat de meticulos si destept niste randuri si in acelas timp sa-i spun unuia pe limba si intelesul lui ca e periculos de prost in primul rand pentru el si doar pentru el, a scris Bobonete pe facebook

Mihai Margineanu pe facebook

Daca ai audienta formata (numai!) din batrinet fost-anti-comunist-actual-antibasist-viitor-antiiohanis, inculti si prosti ca lampa, insemna ca ai o problema si exista posibilitatea ca vreunui actual-copil si viitor-om sa-i fie rusine, cindva, ca il cheama ca pe tine.
Daca ai pierdut de-a lungul anilor toti “fanii” care au avut bunul simt sa termine liceul si locul lor a fost luat de pensionari inraiti de viata meschina pe care au trait-o, insemna ca nu mai conteaza ce spui fiindca mesajul tau ajunge intr-un eter necomestibil.
Daca in ultimii ani te-ai inrait si ti-ai acrit sufletul de dragul unui pumn de arginti sau de minciuna pe care ti-o spun unii ca ceea ce faci tu este cel mai important din media, daca ai impresia ca esti vocea natiunii, daca ai crezut vreodata ca dupa ce te vei perima (de tot!) cineva te va mai ocroti, inseamna ca trebuie sa te trezesti .

Foto: Libertatea

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: