Inna a lansat o piesa cu trupa Carla’s Dreams din Republica Moldova

Date:

inna

Piesa P.O.H.U.I. nu este noua, fiind lansata in luna noiembrie 2012,  dar o data cu aceasta inedita colaborare alaturi de Inna, trupa Carla’s Dreams din Republica Moldova  a decis ca  piesa merita sa  beneficieze si de lansarea unui  videoclip. Este adevarat,  clipul nu este la fel de spectaculos cum ne-a obisnuit Inna pana acum, dar nici aceasta piesa nu se incadreaza in stilul obisnuit al artistei. Putem spune ca, prin colaborarea cu trupa din Moldova,  Inna a dovedit mult curaj in abordarea unor noi stiluri muzicale.

 

Cu ocazia lansarii acestei piese o putem asculta pe Inna cantand in „dulcele grai moldovenesc”…de peste Prut. Nu putem sa nu remarcam schimbarea de look pe care Inna a adoptat-o pentru acest clip; par scurt si o culoare noua a parului. Trebuie sa spunem ca accentul este specific moldovenilor de peste Prut, iar  in acest fel ne gandim ca artista si-a dorit sa isi atraga si mai multi fani din tarile fostei URSS.

Varianta originala a piesei

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...