Playstation 5 pentru urmatorii ani?

Date:

E greu de crezut că deja începem să auzim conversații despre PlayStation 5, dar primele informații despre mașina inevitabilă fac turneele online. În nici un caz nu este confirmată niciuna dintre aceste detalii ca fiind adevărată, deci nu uitați să luați cu o tonă metrică de sare.

Un site de știri despre tehnologie, denumit SemiAccurate (nu un început încurajator), pretinde că are primele detalii despre unele specificații și alte detalii despre consola următoare de la Sony. Toate acestea sunt blocate în spatele unui abonament de 1.000 de dolari, dar acesta este Internetul, așa că cineva natural a rezumat punctele-cheie pentru a vedea masele.

Aparent, arhitectura PS5 va fi bazata pe AMD Navi, dar nu poate folosi Navi in ​​mod specific. AMD Navi este un nou GPU care se concentrează pe scalabilitate, ceea ce sugerează că va fi ușor să faceți upgrade în timp. Procesorul va fi Zen, un alt produs AMD.

SemiAccurate sugerează, de asemenea, că funcțiile VR vor fi construite „la nivelul siliciului”. Construirea tuturor hardware-ului suplimentar necesar PSVR-ului în PS5 și susținerea acestuia de la distanță ne face multă sens.

În cele din urmă, un număr mare de computere PS5 se presupune că au făcut deja drumul spre dezvoltatori, iar SemiAccurate prevede că lansarea noii console în 2018 nu va fi în afara discuției din acest motiv.

Totul pare destul de plauzibil pentru noi – în afară de lansarea PS5 în acest an – dar, din nou, nu vom pune prea mult în acest moment. SemiAccurate a scos de asemenea detalii despre PS4 și Nintendo NX, dar acest lucru poate fi etichetat doar ca un zvon până când vom auzi în cele din urmă de la Sony.

Ce faci din toate astea? PS5 ar putea fi chiar la colț sau este SemiAccurate trăgând piciorul colectiv? Efectuați câteva previziuni în comentariile de mai jos.

Sursa: https://semiaccurate.com/2018/04/03/semiacccurate-gets-playstation-5next-details/

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Articolul precedent
Articolul următor
DIGITALhttp://www.revistaomf.ro
Blogger pasionat de Tehnologie, IT, fotografie si videografie. Scriu in categoriile: Film si IT&Games, prezent in online de 15 ani, in prezent atentia indreptata catre optimizarea SEO si Social Media. Foarte atent la detaliu, cred ca sunt putin perfectionist! Online pe www.revistaomf.ro
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...