Prima parere despre DIABLO 4

Date:

Diablo IV este un nou joc dezvoltat de Blizzard, care apare la câțiva ani după cel anterior. Jocul urmează o structură similară cu Diablo II, unde personajul pornește într-o călătorie pentru a înfrunta demonii și pe Lilith, fiica lui Mephisto. Autorul crede că, deși Diablo IV este un joc excelent, ar fi putut fi și mai bun dacă ar fi fost mai concentrat și stabilit într-o lume mai mică.

În Diablo IV, Blizzard a reușit să creeze o poveste captivantă și interesantă, axată pe personajele umane.

Se remarcă un antagonism bine realizat al personajului Lilith, care a creat o tensiune constantă și o neliniște în timpul jocului. Totuși, dacă doriți să explorați conținutul opțional din joc, trebuie să fiți pregătiți pentru un conținut lipsit de inspirație.

Lumea deschisă a Diablo IV are un conținut limitat și o experiență de joc repetitivă, majoritatea caracteristicilor fiind prezente în primele etape ale jocului. Cele peste 100 de temnițe opționale au combinații limitate de design-uri și obiective, iar șefii mondiali și taberele sunt mai distractive, dar mai puține în număr decât alte conținuturi din joc. Conținutul post-campanie adaugă provocări mai dificile, dar nimic substanțial nou.

Diablo IV dezamăgește în ceea ce privește lumea sa, cu momente unice și surprinzătoare limitate.

Jocul se bazează pe o listă interminabilă de conținut repetitiv și fără variație. Cel mai apropiat de a oferi jucătorilor o experiență diferită este când aduce înapoi un șef din jocurile anterioare ale seriei.

Diablo IV va oferi o personalizare vizuală amețitoare pentru fiecare clasă, inclusiv diferite coafuri și tatuaje, precum și modificarea tonurilor pielii și a culorii ochilor. Sistemul transmog permite transformarea aspectului elementelor pentru a le face să arate ca cele găsite în trecut, ceea ce garantează faptul că nici doi caractere nu vor arăta la fel. Disponibil este un vast sistem de personalizare a personajelor.

În Diablo IV, Blizzard a pus multă gândire și în ceea ce privește agenția jucătorului, permițând fiecărui clasă să fie jucată într-o varietate de moduri.

Sistemul Aspects este una dintre cele mai atrăgătoare caracteristici ale jocului

Prin finalizarea dungeon-urilor și găsirea de obiecte legendare, veți colecta afecțiuni ale obiectelor care modifică modul în care funcționează abilitățile, iar acestea pot fi transferate între inventarul dvs. Însăși funcționarea build-ului tău poate fi modificată complet cu unele dintre aceste afecțiun. Cu toate acestea, exista o lipsa de alte activitati in lumea Diablo IV in afara de a ucide creaturile.

Autorul articolului a jucat o versiune a jocului Diablo IV care nu includea microtranzactii, insa acestea vor fi prezente in versiunea finala. Blizzard a promis ca itemele cosmetice achizitionate prin magazinul online sau prin completarea unui sezon platit nu vor oferi avantaje directe sau indirecte in joc. Unii jucatori ar putea fi dezamagiti de prezenta unui sezon platit.

Diablo IV este un joc așteptat de mulți fani ai seriei. Jocul va fi lansat pe 6 iunie și va fi disponibil pe PC, PlayStation și Xbox. Cu toate acestea, creatorii au schimbat multe aspecte ale jocului față de Diablo II din 2000 sau chiar față de Diablo III din 2012. Jocul este mai mare și mai complex, dar acest lucru nu înseamnă neapărat că este și mai plăcut. În unele cazuri, dimensiunea mapei poate afecta experiența jucătorului.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
DIGITALhttp://www.revistaomf.ro
Blogger pasionat de Tehnologie, IT, fotografie si videografie. Scriu in categoriile: Film si IT&Games, prezent in online de 15 ani, in prezent atentia indreptata catre optimizarea SEO si Social Media. Foarte atent la detaliu, cred ca sunt putin perfectionist! Online pe www.revistaomf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...