Interviu Deliric 1, despre viata si valori

Date:

Deliric ( CTC) a acordat un interviu pentru dela0.ro, despre viata, principii, valori morale si muzica, totul dintr-o perspectiva personala. Rapperi nu sunt doar cei care se imbata, fac scandal si sunt duri: multi dintre ei transmit mesaje puternice pentru noua generatie.

 Care sunt valorile tale?
Deliric 1:
 Cred ca, in primul rand, ar fi sinceritatea. Nu ma refer neaparat la a iesi si a spune adevarul despre ce ai facut, ci deliric_insidela sinceritatea interioara. Cand reusesti sa fii sincer cu tine, si de aici pleaca totul, ajungi sa faci bine.

Ai avut modele?
Cele mai importante modele le-am avut acasa si aici nu ma refer ca a fost tata un sfant, iar mama Fecioara Maria. Dar cred ca au pus totdeauna in balanta si ce e bine si ce e rau si am reusit sa ajung si eu sa preiau din setul lor de valori. Ulterior, am ajuns sa am singur experientele din care sa trag niste invataturi.

Nu cred ca e vorba de a-ti lua ca modele niste sfinti, cred ca e bine sa te uiti la oameni echilibrati. Asta e secretul in viata, nu trebuie sa fugi prea mult spre extreme, doar sa stii sa fii acolo pe linia de plutire, ca nu e bine nici asa, nici asa.

Daca e sa faci o lista cu experiente prin care sa treaca un tanar pentru e sa forma, ce ai pune pe ea?
Cam toate experientele prin care trecem ne formeaza si au un impact asupra noastra, dar cred ca atunci cand ai ceva bagaj de acasa si de la scoala – daca ai fost atent si ai avut noroc si de niste dascali buni care sa iti lase ceva – stii sa te temperezi si sa nu te duci prea mult spre o anumita directie.

Ti s-a intamplat vreodata sa vina un tanar la tine si sa iti spuna ca esti un model sau ca te ia drept exemplu?
Da.

Si ce faci in cazurile astea?
Pe de o parte imi face placere, pe de alta parte ma inspaimanta. Imi face placere atunci cand intuiesc ca admiratia vine dintr-un loc bun, cand simt ca admira chestii care chiar ar merita admirate – ambitia sau faptul ca m-am chinuit mult sa fac ce imi place sau preocuparea pentru versuri. Insa multi focalizeaza mai mult pe trivialul din spatele muncii hip-hop si au impresia ca viata este despre stat la scara de bloc si baut bere, iar in secunda urmatoare esti pe scena si toata lumea pune mainile sus si vin gagicile la tine.

 

Nu e asa. Niciun artist nu ajunge direct acolo, toti muncesc foarte mult, fac sacrificii si incerc sa le explic chestia asta, sa o vada in perspectiva si sa munceasca si ei de pe acum, sa munceasca pentru ce le place.
Interviul video

sursa dela0.ro 

Dela0.ro a lansat proiectul unei platforme online de reportaje, analize si investigatii in noiembrie 2011, sub motto-ul „Credem in jurnalismul de calitate. Si credem ca nu suntem singurii”.La mai putin de un an de la aparitie, „Romania de la Zer0” castigase deja doua premii importante pe piata media romaneasca:

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...