CRBL: Nu am facut baie si nici plaja pe anul acesta

0
690

CRBL cu toate ca este invitat foarte des pe litoral a declarat ca nu a facut baie in mare pe anul acesta si nici plaja. Motivul ? Artistul este foarte ocupat si este tot timpul pe drumuri intre concerte, filmari si studio. Cu toate acestea a fost plecat intr-o mini vacanta in Grecia, dar a preferat sa stea mai mult la piscina hotelului decat sa faca plaja pe malul mari.

CRBL: “Cand eram pusti plecam la mare si stateam o saptamana fara bani”

Rugat de dj Radio 21 sa isi aminteasca despre cum erau vacantele in copilarie alaturi de parinti, Eduard a spus ca a fost plecat foarte putin cu parintii, iar in schimb a fost plecat mult in tabere alaturi de colegi. Dupa varsta de 16-17 ani  Eduard pleca cu gasca la mare si statea fara bani, se distra si supravietuia doar cu distractie si soare.

Noua piesa CRBL se numeste “Usor, usor” si  va fi lansata in toamna

Dupa ce ne-a distrat cu piesa “Petre” alaturi de Adda si ulterior a venit cu  Toata tara cu Rubby, CRBL va lansa  in toamna lui 2013  cu piesa “Usor, usor” o piesa care va fi mult mai sensibila si mai linistita decat ne-a obisnuit artistul pana acum.

Urmeaza piesa “Usor, usor” in care ne aducem aminte ca trebuie sa avem grija de persoana de langa noi. E o piesa in care barbatii isi cer scuze fetelor/iubitelor de langa ei. Piesa iese in toamna si va fi o colaborare cu doi prieteni de-ai mei. Surpriza. Nu va spun cu cine, o sa fie un soc, a declarat CRBL la Radi 21.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: