Stick Around – expozitie internatională de StreetArt in Romania

0
3421

stick-around-300x250Stick Around – expozitie internatională de StreetArt. Dragi prieteni pasionati de grafica si cultura urbana avem placerea sa va anuntam ca vineri, 23 mai cu ocazia Noptii Albe a Galeriilor de Arta, artistul Creaturi Dragute prezinta la Ciclop primul Paste-up super combo de proportii mari. La eveniment vor fi realizate  colajele de catre artistul  Creaturi Dragute, iar spectatorii sunt invitati să deseneze si sa lipeasca si ei stickere in cadrul workshopului Stick Around.

Un astfel de eveniment inca nu a fost realizat in Romania si in primul rand din acest motiv trebuie sa fiti prezenti J Evenimentul are un scop artistic educativ care să arate oamenilor si această latură a manifestării artistice de stradă: paste-ups&stickers. Au făcut apel la artisti recunoscuti din Romania dar si din alte tari pentru a trimite seturi de stickere create de ei insisi, stickere care vor fi folosite la colaj impresionant.

Cum in Romania fenomenul nu este inca foarte raspandit, pana acum, cele mai multe pachete de stickere au venit din afara tarii. Astfel artistii au trimis materiale din tari precum: USA, Franta, Australia, Italia, Spania. Indonezia, Turcia, Germania, Bulgaria, Canada, Olanda, Mexic, Japonia, Portugalia, Israel, Brazilia, Rusia si multe altele. In total au fost primite aproximativ 10 000 de stickere si paste ups de la peste 200 de artiști.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: