Rapperul MP13 isi lanseaza primul album „In drum spre maturitate”

0
698

MP13, rapperul din Iasi care s-a remarcat in ultimul an printr-o serie de colaborari si o activitate intensa pe scena rap de la noi isi lanseaza pe 8 iunie primul album din cariera „In drum spre maturitate”. Titlul este unul sugestiv tinand cont de faptul ca albumul se lanseaza in aceasta luna . Stilul abordat de rapper este unul diferit de tot ce este in mainstreamul romanesc din ultimii 2-3 ani, fiind o abordare mult mai clasica a rapului: instrumentale si mesaje in mod special.

Cat timp exista libertate de creatie, pot sa cant cum vreau, de la cap la coada, de sus in jos, ca in state, ca la tara,etc. NU EXISTA REGULI. Daca asta este viziunea new school eu nu vreau sa fac parte din ea, a declarat MP13.

Mesajele pieselor sunt orientate de cele mai multe ori catre o abordare sociala si critica a societatii romanesti, ceea ce ne aminteste de roul initial al rapului: acela de a reprezenta o muzica de protest a maselor vizavi de sistem. Pe album vor fi incluse 19 track-uri si MP13 ii are ca invitati pe :  OBLX ,Pavel Apostatul,  Afty,  Flobo,  Nosferatu,  Delia,  Vladimir  Ivanov (PINHOLES), actorul Codrin Danila, DJ SOP si nu in ultimul rand tenorul RennùR.  De productia pieselor s-au ocupat: SEZ, Dismas, ILLusionist, Timpan, Grasz Beats,  Vladimir Ivanov . Noi i-am luat un interviu mai demult, asta in cazul in care sunteti curiosi sa aflati ce facea el in 2011.

Videoclip  MP13 feat. FLOBO – 23 de milioan,  al doilea extras de pe viitorul material solo MP13 „In drum spre maturitate”

Unde va avea loc concertul de lansare:

Concertul de lansare va avea loc sambata 8 iunie in Bar „La Baza”(Iasi) . Alaturi de el vor  urca pe scena : OBLX, Pavel Apostatul, Afty , Codrin Danila, RennùR, fiind sustinut pe tot parcursul spectacolului de Andrei Hancu la tobe.

„Trupe speciale” – Videoclipul celei de-a treia piese extrasa de pe material.

OBLX si MP13 au participat la proiectul „Rapperii au talent” initiat de Dj Undoo cu piesa „Foame de lup”  ce a fost inclusa pe mixtape-ul „Salonul Refuzatilor” lansat de acestia in iunie 2012.

Piesa vorbeste despre indepartarea „omului” de spiritualitate, cultura, si sanatatea trupeasca, acesta fiind indoctrinat de societatea de consum, evolutia sa fiind intr-o continua descrestere. Videoclipul piesei a fost lansat luna trecuta ( pusi pe treaba baietii )

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: