Ricky Martin – Vida(videoclip)

Date:

securedownload

Piesa Vida este  castigatoare a SuperSong. Videoclipul  Vida, semnat de Ricky Martin, este unul cu  energie, senzualitate si cultura poporului brazilian, in muzica si fotbal, sunt ele mente cheie ale acestuia.

Videoclipul, Vida a fost filmat pe parcursul a 3 zile in Rio de Janeiro, este regizat de catre Kátia Lund si Lívia Gama, de la Bossa Nova Films, iar piesa este compusa de catre Elijah King si produsa de catre Salaam Remi.

Pentru figuratia videoclipului a fost nevoie de aproximativ 100 de personae, printre care copii, dansatori, fotomodele, experti in capoeira, dansatori de samba si fotbalisti, ce au fost atent selectionati pentru a evidentia diversitatea fizica si comportamentala, doua dintre cele mai pronuntate caracteristici ale brazilienilor.

Videoclipul piesei “Vida” il prezinta pe Ricky Martin dansand pe plaja si incercand cateva miscari “passinho”, dansul specific locuitorilor din Rio, ce deriva din funk.

M-am distrat foarte mult calatorind prin Brazilia. Ma simt onorat sa particip in cadrul acestei initiative globale numita <<SuperSong>> si sa impart cu voi acesta minunata piesa”, spune Ricky.

Versurile si ritmurile piesei invita pe oricine sa celebreze viata, in cel mai simplu mod: soare, energie si distractie. Este vorba despre o viata in care diferentele sunt apreciate cu usurinta si bucurie. Acesta este motivul pentru care Ricky si-a dorit un videoclip simplu si fara coregrafii”, adauga regizorul Katia Lund.

SuperSong este un proiect important Sony ce integreaza Sony Corp, Sony Music, Sony Pictures Television, Sony Mobile Communications si Sony / ATV si a fost lansat alaturi de FIFA, in decembrie 2013.

Proiectul a adunat peste 1600 de piese, scrise de artisti aspiranti si de catre fani ai fotbalului din peste 29 de tari. Toate piesele au fost foarte bune si au reliefat creativitatea, diversitatea si emotia, elemente comune sportului si muzicii.

“Ideea principala a fost sa aducem in acelasi loc un artist pop si fani ai muzicii de pretutindeni pentru a crea imnul cupei mondiale de fotbal, folosind totodata si social media. Muzica, fotbalul si sporturile sunt combinatia ideala, dar fanii sunt cei care aduc distractia”, afirma Alexandre Schiavo, presedintele Sony Music Brazilia.
 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...