Dorian feat. Alexandra Stan – Motive (Video)

0
1487

dorian-feat-alexandra-motive-videoclip

Motive este noua piesa a lui Dorian in colaborare cu Alexandra Stan. Piesa este produsa de Andrei „RURD” Mihai, iar liniile melodice sunt compuse alaturi de Elena Morosanu. Videoclipul piesei Motive, regizat de Ionut Trandafir doreste a prezenta o poveste de dragoste enigmatica, plina de motive, iar cand magia dispare cei doi devin  „personaje de filme, carti sau strofe de rap”, asa cum spun si versurile piesei „Motive”.

„Este o piesa puternica, cu mult caracter. Exact ca un montagne russe trece de la sensibilitate la furie, ca intr-un final sa descrie acceptare. Din start am vrut sa fie ceva aparte, asa cum v-am obisnuit si pana acum.  Piesa este produsa de Andrei „RURD” Mihai iar liniile melodice sunt compuse alaturi de Elena Morosanu.  Vocea Alexandrei s-a potrivit perfect pe refren și a reușit să transmita acea sensibilitate speciala de care aveam nevoie.”, a spus Dorian.

„Cand am ascultat piesa, mi-a placut din prima. A fost, pur și simplu, dragoste la prima vedere. Mi-a placut partea pe care mi s-a propus sa o cant si chiar mi-am intrat foarte bine in rol la filmări”, a declarat Alexandra Stan.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: