Liviu Teodorescu – Tarziu (videoclip)

0
3770

liviu-teodorescu-tarziu-videoclip

Liviu Teodorescu pastreaza aceeasi armonie intre piesele de pana acuma, si vine cu un nou videoclip al piesei Tarziu. Acesta este al doilea single lansat anul acesta dupa piesa In Bratele Tale. Artistul doreste ca prin aceasta piesa, Tarziu sa fie single-ul prin care el sa isi puna amprenta, fiind cea mai sincera confesare a artistului de pana acuma.

Dupa prima lui piesa din cariera solo, “Electronic Symphony”, au urmat “Esti Piesa”, “Asa e dragostea” (cu Andra), “Tot ce mi-a ramas” (cu Robert Toma si Adda), “Un loc in viata ta” si “In bratele tale”, artistul contribuind substantial atat la text, la compozitia liniilor melodice, cat si la productia finala.

Despre piesa Tarziu, Liviu a declarat “Cred ca asta este cea mai sincera piesa a mea de pana acum, poate si pentru ca am pus tot sufletul meu in ea. Uneori oamenii realizeaza, abia atunci cand o pierd, ca nu au acordat suficient timp persoanei de langa ei. Ei bine, as spune ca piesa “Tarziu” ar putea fi un fel de semnal de alarma pe care il trag pentru a fi cu totii mai atenti la ce este cu adevarat important, inainte sa fie prea #Tarziu. In clipul meu este deja tarziu si doar ma plimb printre amintiri”,

Videoclipul a fost filmat in Bucuresti si Brasov si a fost regizat de iRonic, fiind semnat de DeMoga Music si Universal Music.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: