Me High lanseaza piesa Yesterday feat Alina Anca

0
1138
Me High Yesterday
Me High Yesterday
Me High Yesterday

Me High este un pseudonim care face apel la un joc de cuvinte inspirat; sensul termenilor si pronuntarea fonetica in limba romana care ne duce cu gandul la nunle artistului Mihai (Toader) fost component al trupei Sunrise Inc. Aceasta piesa reprezinta al doilea single din cariera solo a artistului care s-a ocupat pentru aceasta productie de tot, astfel ca intelegem perfect de ce a spus ca A fost o munca titanica, insa cam asa se intampla atunci cand incepi un proiect de la zero, nu mai ai in spate o echipa 😀 Piesa este compusa de  Mihai, pe numele de scena Me High si Cristi (UnderVibe), iar videoclipul regizat de catre artist si Alex diZe si a fost filmat in mai multe locatii din Bucuresti.

 

“E o piesa dance, cu influente pop si va beneficia de o dubla lansare, una aici, in Romania, si cealalta in Sri Lanka. <Yesterday> este primul single pentru care m-am ocupat, aproape in totalitate, de realizarea videoclipului, de la alegerea locatiilor, figuratiei, materialelor necesare si pana la cele peste 80 de ore de montaj. A fost o munca titanica. Am filmat 2 zile, la rand, prin Centrul Vechi, in zona podului Basarab si pe insula din Lacul Morii”, povesteste Me High. 

Me High Yesterday Frumoasa poveste de dragoste din versurile piesei este transpusa perfect in imaginile romantice, filmate de la rasaritul soarelui si pana la apus. 


“Am incercat sa fac un clip cu o poveste reala, desi mi-a fost foarte greu sa inglobez atatea detalii in 3:20 de minute si in care personajele sa isi joace pe bune rolul. Saraca Emilia, iubita mea din videoclip, s-a smucit atat de tare in lanturi, incat s-a ales cu niste vanatai de toata frumusetea. Cel mai haios moment a fost pe insula, cand am dat drumul la fumigene si toti cei care intrau mereu in cadru, s-au imprastiat instant, din cauza fumului dens”, adauga Me High. 

Puteti vedea un interviu cu cei trei membri Sunrise Inc din perioada in care Mihai era membru al trupei 🙂

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: