Mihai Traistariu te invita sa apari in viitorul sau clip

Date:

 

Chiar daca Mihai Traistariu nu a fost prezent in ultimii ani pe radio si singurele sale piese pe care le ascultam sunt cele deja lansate, Mihai Traistariu nu a fost foarte liber, fiind implicat in multiple proiecte; de la afaceri pana la festivaluri de muzica pentru copii.

Mihai Traistariu pregateste lansarea unui nou clip 

Astazi Mihai a lansat un concurs pe internet ce are ca premiu aparitia in urmatorul sau clip. Ce au de facut aspirantii? Simplu…este necesar sa se inregistreze cantand  o piesa din repertoriu lui Mihai, sa o posteze pe youtube, iar ulterior  sa posteze link-ul cu filmarea pe contul oficial de Facebook al lui Mihai Traistariu. Concursul se desfasoara in perioada 5 septembrie 2012 – 5 ianuarie 2013, data la care va fi anuntat si castigatorul in functie de clasamentul   vizionarilor de pe Youtube.

Indiferent de cine castiga, scenariul noului videoclip Mihai Traistariu va fi conceput in asa fel incat sa se plieze perfect pe eroul castigator, a declarat Mihai.

Acestea fiind spuse tragem o singura concluzie…in primavara anului viitor, Mihai isi pregateste revenirea pe piata muzicala cu o piesa nou si cu un nou clip.  Astfel ca acest concurs este sansa ideala pentru totii fanii artistului de a comunica directa cu acesta, iar cel mai norocos dintre ei va fi personajul principal in clip.

Piesa Tornero cantata de o doi copii din Cipru 

foto: Mihaitraistariu

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...