Raku a lansat clipul „Da-i volum!”

Date:

 

Daca nu ai cunoaste ce canta Raku si daca nu ai asculta piesa, ai spune dupa titlu ca e o piesa „de club” 😀 Numai ca Nu, este o piesa in stilul Raku, grea dar cu o puternica de transmitere a mesajului.  Piesa este produsa in studioul Chill Brothers si este extrasa de pe cel mai nou material lansat de artist: O sa-ti placa, ce contine 10 track-uri ( inclusiv intro). Albumul poate fi cumparat de pe site-ul oficial al artistului, unul dintre cei mai aprigi sustinatori ai principiului ca un fan isi demonstreaza pasiunea pentru muzica unui artist prin cumpararea cd-ului in original.

La filmarea clipului realizat de Tiberius Arghiropol si-a adus contributia si George Vintila, cunoscutul dj ProFM, un mare fan al muzcii negre si pasionat de masini in general si de raliu in mod special. Din cate ne-am dat noi seama el a fost cel care a condus masina cu pricina, nu de alta dar clipul contine doua seturi de cadre: intr-o masina si din show live.

 

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...