Alina Eremia – Tu esti vara mea(single nou)

0
2098

alina-eremia-tu-esti-vara-mea-single

Tu esti vara mea asa se numeste noul single al solistei Alina Eremia din trupa LaLa Band. Cum de curand s-a incheiat serialul Pariu cu viata, carierele solistilor nu s-au oprit aici. Pe langa faptul ca ei fac parte din trupa LaLa Band si au o multime de concerte, ei incearca sa isi creeze si o cariera solo.

Despre mesajul piesei Alina ne spune: “Mesajul piesei este simplu: vara asta, sa ne bucuram de mare, de soare si de persoana iubita, sa traim fiecare clipa la maximum, pe acorduri de chitara”.

Piesa este compusa de Adrian Sina, lansata impreuna cu MediaPro Music. Videoclipul s-a filmat deja marti si il asteptam si noi sa vedem ce a iesit si cat de fresh este noul mesaj al Alinei pentru vara aceasta.

Pana la videoclip haideti sa ascultam piesa:

In videoclip, Alina a jucat  rolul unei fete indragostite, iar partenerul sau a fost fotomodelul Mario Popescu. “Clipul spune o poveste de dragoste dintre doi tineri care stiu sa isi traiasca viata la maximum, stiu sa se bucure de libertate, vara, soare, dar si de momentele frumoase dintre ei”, a explicat Alina.

La inceputul acestei veri Alina a lansat alturi de LaLa band videoclipul One wish:

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: