Comic-Con pentru prima oara in Romania!

0
1131

EastEuropeanComicCon

 

Comic-Con si-a avut inceputurile prin San Diego in 1970 cand un grup de fani al benzilor desenate, filmelor si SF-urilor ( printre care mai tarziu Shel Dorf, Ken Krueger si Richard Alf ) s-au unit pentru a face prima conventie a benzilor desenate, conventie in care la ora actuala este extrem de apreciata mai in toata lumea datorita actorilor cunoscuti din filme sau seriale ce isi fac aparitia si ofera diferite interviuri, anunturilor legate de viitoare filme/desene/animeuri, secventelor de  gaming si concursurilor.

Pentru prima oara in Romania avem parte de East European Comic-Con ce va avea loc pe 30 si 31 Martie la Palatul National al Copiilor in Bucuresti unde pasionatii benzilor desenate,  jocurilor video, animatiilor, filmelor si serialelor se vor infructa din multitudinea de actiuni ce vor fi prezente la fata locului.

In cursul celor doua zile de Comic-Con avem in prim plan pezenta unor invitiati speciali ce vor face si cel mai mic nerd sa tresara; John Rhys-Davies a.k.a. Gimli din Lord of the Rings si Finn Jones a.k.a Ser Loras Tyrell din Game of Thrones isi vor face aparitia pentru aceasta lansare a Romaniei pe hartile Comc-Con-ului ce vor raspunde la intrebarile puse de dumneavoastra si va vor oferi postere si autografe.

In plan secund avem zona de gaming, zonele destinate celor pasionati de limba japoneza, zona cu benzi desenate si concursurile ce tin de jocuri video si cosplay.

In zona de gaming se pot incerca jocuri recent aparute atat pe console cat si pe PC iar pentru fanii hardcore al genului au fost concepute concursuri in jocuri ca League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive si FIFA 13 organizate de ESL Romania. ( detalii si inscrieri aici )

In zona cu benzi desenate se pot achizitiona atat comic books cat si figurine sau jucarii extreme de cautate de colectionari

Inevitabil va fi prezent si mult cunoscutul concurs de cosplay care este practic nucleul evenimentului unde participantii se vor costuma in diferite personaje din jocuri video/filme/anime-uri si vor crea o mica sceneta, asemanator cu un alt eveniment popular in Bucuresti.

Personal ma bucur nespus ca avem parte de acest eveniment in Romania si va astept si pe voi, fie ca stiti despre ce este vorba sau doar curiosi.

Mai multe detalii aveti pe www.comic-con.ro sau pe adresa de Facebook.

Pentru informatii asupra biletelor accesati acest link

See you there 😉

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: