Elena Gheorghe cauta cei mai de gasca elevi de liceu

Date:

Artista se pregateste sa filmeze cel mai nou clip al sau, astfel ca s-a gandit sa faca un casting prin intermediul caruia sa aleaga o gasca nebuna si frumoasa de absolventi ai clasei a 12-a – cu bac sau fara – si sa-i antureze pentru noul ei clip 🙂 Castigatorii vor avea parte  de cea mai tare petrecere de absolvire alaturi de Elena la filmarile clipului, ar numarul lor nu trebuie sa depaseasca 10 persoane si trebuie sa fie neaparat funny.

 

Va  vreau cu mine in noul meu videoclip, asa ca astept poze W.O.W. cu voi de la festivitatea sau  balul de absolvire pe adresa [email protected] pana miercuri!Voi posta pozele aici pe  facebook si alegem castigatorii impreuna!  a declarat Elena Gheorghe


Cea mai noua piesa semnata de Elena, Ecou, compusa tot de Laurentiu Duta s-a bucurat de mega succes, clasandu-se in acest moment pe locul 2 in topul Mediaforest al celor mai difuzate piese romanesti la radiourile din Romania.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...