Anlora feat Dj Project – Hard On You (A Paris)

0
1462

anlora dj project

Direct din Franta, ANLORA lanseaza “Hard On You (A Paris)”, feat Dj Project.  O prezenta spectaculoasa in industria muzicala, ANLORA face inconjurul lumii cu single-ul “Hard On You (A Paris).

Cu versuri in limba engleza si franceza, piesa beneficiaza de o dubla lansare, atat in Romania, cat si la nivel international, prin intermediul Sony Music.

Piea ete compusa de catre Kazibo Music, „Hard On You (A Paris)”  piesa la care Alex Pelin, Ovidiu Baciu si Gino Manzotti au lucrat luni de zile pana s-a ajuns la aceasta forma, in care se combina perfect accentul frantuzesc cu limba engleza. Videoclipul de imagine este regizat de catre Bogdan Zaharescu, iar ANLORA aduce o nota fresh si exotica unui proiect de renume din muzica romaneasca.


Nascuta in Franta, Anlora si-a petrecut copilaria in Anglia, unde a facut parte dintr-un cor si in Camerun, unde a jucat in numeroase piese de teatru. Intre muzica, dans si cursuri de teatru, Anlora combina cariera muzicala cu studiile economice, la o universitate din Bucuresti. Pasiunea pentru muzica a mostenit-o de la bunica sa din Romania, de care este foarte apropiata.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: