Serviti va rog 2011- Teatru ieftin de televiziune

Date:

Chiar daca producatorii emisiunii Servitii va rog, difuzata de PROtv ne-au surprins in primele sezoane ale emisiunii: la munte, in delta, se pare ca aventura de la mare 2011 este mai putin inspirata. Protagonistii primei editii sunt: Laurette, Bogdan Vladau,  Pavel Bartos si Vica de la Dansez pentru tine, sau altfel spus :Daca ai vedete in casa de ce sa nu le „uzitezi” ? Nimic rau pana aici, numai ca si-a facut aparitia si Dna Bamboi asistenta „populara” a mondenului Maruta si …si Liviu Varciu. Actorul de telenovele a fost aruncat in aventura la „terasa” a vedetelor de la „Serviti va rog” exact ca musca in lapte. Liviu joaca un teatru ieftin pentru a  compensa lipsa  de inspiratie a producatorilor de la PRO tv. Acesta isi doreste sa se razbune pe nea Marin, astfel asistam la „Razbunarea lui Liviu”, un efort artificial de tabloidizare a unei emisiuni ce nu avea nici in clin nici in maneca cu acest gen de productie tv. Asteptam urmatorul sezon „Romanii au talent”  in cadrul caruia Andra isi va aduce copilul in direct pentru a ne arata cum invata acesta sa vorbeasca, Pavel Bartos ii da o „castana” lui M. Petre si iese cu bataie, s.a.s.m.d. Pentru a-si asigura suprematia audientelor de noapte, eu le propun celor de la PRO: Stirile sexy de noapte in care protagonistii fac sex in timp ce prezinta stirile printre gemete :))

Emisiunea nu are, nici sare, nici piper :d Se pare ca si cei „mari” o mai dau in bara 😛

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=87T0nHEZF3c[/pro-player]

sursa:PROTV

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

2 COMENTARII

  1. Foarte directe, si corecte, observatiile…

    Primul, si al doilea, sezon avea ceva in plus. Un farmec de autenticitate, dat de locatii si personaje.

    Brand bun, asta cu ‘Serviti, va rog’ … Nu va kkti in el.

  2. Noul sezon „Serviti ,va rog” ar trebui sa se numeasca „Toparlanul,mahalagioica si cocalaru”.O emisiune cu primele 2 sezoane reusite s a transformat intr o reprezentatie penibila avand ca protagonisti un nevrotic care ameninta si foloseste tot timpul un bat ( probabil a ramas cu sechele din copilarie), e vorba de ”nea Marin” , o mahalagioaica tipica si Liviu Varciu ex manelist actual subiect de tabloide ieftine al carui rol in emisiune e sa faca glume de prost gust si sa se injure cu ”topalanul”. Pacat, Pro Tv-ul avea o anumita stacheta.

Comentariile sunt închise.

spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...