Adi Hadean #24centimetri – Video la Gaudeamus 2016

0
4181

adi_hadeanAdi Hadean a devenit cunoscut publicului larg datorita show-ului de televiziune Master Chef.  In cadrul show-ului difuzat pe ProTV avea grija sa jurizeze cat mai corect farfurile concurentilor si sa aduca un gram de condiment in fiecare aparitie.  In paralel artistul bucatar avea si un blog la adresa adihadean.ro. Un blog culinar si nu numai.

Adi Hadean #24centimetri

La Gaudeamus Adi Hadean si-a prezentat noua sa carte, #24centimetri. Invitatata de onoare a fost Andreea Esca. De ce a pus hastag inaintea celor 24centimetri ? Pentru simplul motiv ca acel #reprezinta simbolul interactiunii dintre oameni in anul 2016.

Adi Hadean a scris o carte fara retete- Este o  carte despre mâncare, despre viață și despre relația artistului culinar cu ambele.

Adi Hadean despre #24centimetri pe site-ul lui:

E despre aventura mea cu mâncarea și despre aventurile mele cu viața. E despre bunicii mei care găteau minunat, despre părinții mei care mi-au fost primii profesori, despre profesorii mei care nu mi-au fost profesori, despre cum e să muncești în bucătărie zi-lumină, zi după zi, despre cum e să fii la Masterchef și să nu mai fii la Masterchef, despre arsuri și tăieturi, despre mâncarea mizerabilă pe care am făcut-o, dar și despre cea delicioasă.

Un motiv interesant pentru care a scris cartea este si acela ca isi doreste ca baiatul sau sa il cunoasca si altfel decat prin interactiunea directa din viata de zi cu zi. Este o carte autobiografcia cu mule povesti extrem de personale ce ne dezvaluie un altfel de Adi Hadean decat cel de la TV. El este un om ccomplex, implicat in multe proiecte ce merita descoperite pe blogul sau hadean.live

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: