Videoclip|Vama – Epidemie de iubire

0
548

Trupa Vama a lansat clipul noului single,  ”Epidemie de iubire’ pe internet, astfel ca toti fanii trupei conectati la retelele sociale ale trupei  sa-l poata vedea cat mai repede. Clipul nu se remarca prin ceva anume, fiind un clip „de concert”, piesa „Epidemie de iubire” a fost cantata de Tudor Chirila in deschiderea concertului de lansare a noului album, VAMA 2012, de la  Sala Palatului. Clipul a fost realizat sub coordonarea lui Serban Ionescu, tot el fiind cel care s-a ocupat si de montajul videoclipului.

Concertul a avut loc pe data de 28 mai  la Sala Palatului si a reunit fani ai trupei din intreaga tara, fani ce s-au putut bucura de pisele trupei intr-o prezentare live de zile mari, dar si de un Tudor Chirila care iti oferea energia sa pozitiva, energie ce iti ramane in suflet mult timp dupa concert. Noul album al trupei poate fi comandat si online folosind adresa office@agentiadevise.ro

Un pusti de 16 ani vrea in trupa VAMA

Un pusti de 16 ani insista ca vrea sa faca parte din trupa Vama. Nu vrea sa colaboreze cu ei, ci vrea sa intre in formatie, la clape. Am incercat sa-i explicam ca „postul” e deja ocupat de catre Gelu Ionescu, dar el nimic, vrea in Vama. E foarte tare pustiul. Ne-a trimis si CV, iar in email a precizat ca e „mereu optimist, carismatic, rezistent la stres” 🙂 au postat pe facebook cei de la Agentia de vise.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: