Ruby – Nu pune la suflet feat. What’s Up (videoclip)

Date:

Ruby Nu pune la suflet In ciuda faptului ca Ruby este acum in “inima africii” la „Sunt celebru, scoate-ma de aici!, in tara se lanseaza piesa Nu pune la suflet, insotita de un videoclip simpatic in care Ruby joaca rolul de gospodina. Piesa interpretata de Ruby este un indemn din partea artistei pentru femeile care se simt ca sunt implicate intr-o relatie care nu are viitor, un indemn pentru a lua masuri. Alaturi de RUBY este prezent pe aceasta piesa si What’s Up, care joaca rolul lui si interpreteaza perspectiva masculina a relatiei. Piesa a fost produsa in studiourile deMoga Music, iar ca o noutate Ruby a fost unul dintre autorii textului.

„Pana acum am mai scris pentru piesele mele, dar de data asta m-am implicat mult mai mult decat deobicei. De cand am ascultat prima data demo-ul, pur si simplu am fost absorbita de cum suna. Am simtit ca este scrisa fix pentru mine si ca ma reprezinta 100%. Este o piesa de dragoste, din care toate fetele si femeile trebuie sa invete ca nu au de ce sa stea intr-o relatie care nu duce nicaieri, iar in momentul cand devin nefericite sa ia masuri. Controlul e in mainile noastre si putem oricand pune piciorul in prag, indepartandu-l din viata noastra pe barbatul care nu ne merita cu adevarat. Iar aceste cuvinte nu vin din partea unei feministe”, a declarat Ruby.

Ruby Nu pune la suflet

De regia videoclipului s-a ocupat Lazar Cercel, impreuna cu DOP-ul Anton Sandu (SanAnton), mai exact echipa cu care Ruby a lucrat si la proiectele „De la distanta” si „Tu (Inima si Sufletul)”, iar de food dressing s-a ocupat Petru Buiuca, primul castigator al reality show-ului, MasterChef.
„Sa lucrez cu Ruby o fost mereu o placere. Este un artist efervescent, cu multa personalitate si totodata o foarte buna prietena. Aveam de mult in plan sa facem o piesa impreuna, iar piesa ‘Nu pune la suflet’ este cea mai buna alegere. Sa dea Dumnezeu sa fie un succes! Am muncit foarte mult pentru ca si eu am pus mult suflet si m-am implicat in productie ca si cum ar fi fost single-ul meu!”, a spus si What’s Up.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...