„Despre oameni şi melci“, premiera la nivel national

Date:

credits Adi Marineci

Filmul  „Despre oameni şi melci“ este poate cea mai asteptata productie romaneasca a acestei   toamne, atat prin prezenta unor actori de top ( Monica Barladeanu si Andi Vasluianu) cat si pentru  regizorul  Tudor Giurgiu care ne-a surprins in mod placut la fiecare premiera. In ciuda faptului ca subiectul este legat tangential de perioada comunista, prin prisma faptului ca actiunea este plasata la inceputul anilor `90, filmul este o comedie spumoasa cu un scenaiu inedit.

Scenariul este semnat de Ionuț Teianu, care in prezent locuieste  în Franța (din 1991)  absolvent al  Universitatii  de Artă Teatrală și Cinematografică din București. Vivi Drăgan Vasile semnează imaginea, iar Vlaicu Golcea este compozitorul coloanei sonore a filmului.

Actori romani in distributie: Andi Vasluianu, Dorel Vişan, Monica Bîrlădeanu, Andreea Bibiri, Valeria Seciu, Ovidiu Crişan, Ion Grosu, Clara Vodă sau Alina Berzunţeanu

Actiunea filmului este plasata in anul 1992 la Fabrica ARO de la Campulung Muscel. Fabrica ce urmeaza sa fie cumparata de o firma din Franta si transformata in  într-o crescătorie de melci. Situatie in care majoritatea angajatilor vor fi concediati. Unul dintre muncitori propune o solutie inedita sa salveze fabrica….donarea de sperma.

Filmul va fi prezenat în prima săptămână în 22 de oraşe, pe aproximativ 40 de ecrane in prezenta actorilor principali si a regizorului.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...