Feli debuteaza in film – FIXEUR de Adrian Sitaru

Date:

Feli va debuta pe marele ecran in filmul FIXEUR de Adrian Sitaru. Productia va ajunge in cinematografe incepand cu data de 27 ianuarie.  Filmul este distribuit de Domestic Film. Intr-un fel sau altul artista de la Ha Ha isi va juca propriul lor, ea interpretand  rolul unei cântărețe, dintr-un restaurant.

Spectatorii o vor vedea interpretând „Je ne regrette rien”, piesa lui Edith Piaf, cât și “Lume, lume” (Maria Tănase).

„Sunt fericită pentru că am trăit această experiență și deși am avut de interpretat un rol cameo, mi-a deschis pofta de actorie când am văzut cât de interesantă este lumea filmului”, declară Feli.
Detalii găsiți în comunicatul atașat.

Film FIXEUR Trailer


Cel mai nou lungmetraj semnat de Adrian Sitaru, „Fixeur” a câștigat luna trecută,Premiul pentru cel mai bun actor, acordat lui Tudor Istodor, și Mențiune Specială a Juriului în cadrul Les Arcs European Film Festival.Pelicula, cu un scenariu semnat de Claudia și Adrian Silișteanu, spune povestea lui Radu, stagiar la biroul din București al Agenției France Presse, aspirant la un post de reporter.

Oportunitatea realizării unui subiect despre o prostituată minoră repatriată din Franța îi dă acestuia ocazia să își dovedească competențele. Totuși, pe măsură ce se apropie de scopul său, Radu realizează că înverșunarea cu care înțelege să facă această meserie este îndoielnică.

Distributie: Tudor Aaron, Istodor, Mehdi Nebbou, Nicolas Wanczycki, Diana Spătărescu, Andreea Vasile, Adrian Titieni, Cristian Ilinca.Imaginea a fost semnată de Adrian Silișteanu, montajul de Mircea Olteanu,

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...