DJ Gino Manzotti, implicat fara vina intr-un dosar de prostitutie

0
1717
DJ Gino Manzotti prostitutie

DJ Gino Manzotti prostitutieDJ Gino Manzotti, membru al trupei dance DJ Project este mentionat intr-un dosar de prostitutie din Timisoara. Minore cu varste intre 15 si 17 ani erau racolate prin metoda Lovery Boy prin intermediul retelei facebook sau din oras si erau invitate la petreceri mondene. Liderul gruparii era Paul Manzu, zis ‘Paul’, cunoscut si pentru alte fapte de coruptie . Politistii din Tmisoara s-au prezentat astazi acasa la artist pentru a da declaratii in legatura cu petrecerile la care a luat parte. Artistul nu era acasa,  insa ulterior s-a prezentat singur pentru a da declaratii in legatura cu acest caz.

Artistul a declarat ca nu are legatura cu activitatile de prostitutie desfasurate in acest caz

DJ Gino Manzotti a fost cel mai probabil folosit de membri grupari de prostitutie pentru a face party-urile si mai interesante, astfel incat sa le ofere minorelor atrase in aceasta cursa sentimentul ca fac parte din lumea buna si se invart in jurul unor persoane publice.

Tinerele minore erau, de regula, plasate unor persoane importante, cu atributii in domeniul juridic (judecatori, avocati), medical si in rindul celor care asigurau ordinea (agenti de politie), iar in cazul in care tinerele doreau sa rupa legatura cu membrii gruparii, acestia treceau la santajarea lor cu prezentarea unor filmulete compromitatoare membrilor de familie.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: