Interviu memorabil … “Fara titlu” cu Marcel Iures.

Date:

marcel iures

 

 

 

 

Facand un exercitiu de imaginatie, daca este sa numit un actor roman care a facut cu adevarat cariera si peste Ocean, in Cetatea Filmului, cu siguranta unul dintre primele oprtiuni ar fi: Marcel Iures. Un actor prolific, in teatru si cinematografie, plin de carisma pe marele si micul ecran, dar cu o mare bogatie in arta actoriei. Doar daca ne gandim ca a reusit performanta de a juca alaturi de mari nume ale industriei cinematografice mondiale (ex. Tom Cruise, Morgan Freeman, Bruce Willis, Antonio Banderas etc.), dar si romanesti, (ex. Amza Pelea, Maia Morgenstern, Razvan Vasilescu etc.). Dar cu fiecare interviu, Marcel ne ofera o doza de placere in ceea ce reprezinta o discutie cu si despre viata.

 

 

Daca este sa vorbim despre Marcel Iures, vorbim despre un om care a iubit si inca este “indragostit” atat de film cat si de teatru, iar acest lucru ii este de necontestat, si asta doar prin prisma faptului ca a fost declarat de doua ori cel mai bun actor de teatru din Romania (in 1998 si 2001). Avand la activ o cariera care numara peste 40 de aparitii in piese de teatru, film si seriale TV (ultimul sau succes in televiziune, serialul In deriva fiind deja la al doilea sau sezon), actorul, dar si omul, Marcel Iures a acordat un interviu de exceptie lui Matei Georgescu, realizator al emisiunii “ Interviurile TVH” al postului TV H 2.0… De la visele sale la modul in care l-a schimbat actoria, de la invataminte despre viata, despre oameni pana la ce inseaman aparentele pentru el (n.r. Marcel Iures), totul inglobat in aproape o ora de cunoastere a unui om dincolo de ceea ce vedem noi pe ecran.

 

 

 

Interviul il puteti urmari in intregime in sectiunea atasata mai jos:

 

 

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...