Matteo – Amandoi (Videoclip)

Date:

matteo amandoi

Matteo a lansat clipul ce promoveaza piesa: „Amandoi”, o piesa ce a strans in doua luni jumate peste 2,6 milioane de viziualizari pe youtube. Single-ul suna extrem de bine si se diferentiaza de alte piese lansate in aceasta perioada prin flow-ul raggae a lui Matteo . Piesa este semnata  100 % de Matteo, atat muzica cat si versuri. Clipul foloseste o tehnica de montaj ce am mai intalnit-o pana acum: in acelasi cadru artistul este prezent alaturi de o „clona” a sa; pe de-o parte Matteo ne canta piesa „Amandoi” iar in plan secund il vedem realizand tot soilul de activitati cotidiente…chiar si dragoste.

Filmarile au durat doar sase ore, datorita utilizarii tehnicii one shot: intregul videoclip a fost filmat fara intrerupere, din centrul incaperii. Rolul iubitei lui Matteo a fost jucat de fotomodelul si cantareata Ruxandra Bar.

“Amandoi”, lansat alaturi de Media Pro Music, este o piesa care a prins foarte bine la public in timpul concertelor mele. Am scris-o in aproximativ jumatate de ora, e inspirata din viata mea, din lucruri ce mi s-au intamplat mie” a declarat Matteo.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...