Matteo – Amandoi (Videoclip)

0
1066

matteo amandoi

Matteo a lansat clipul ce promoveaza piesa: “Amandoi”, o piesa ce a strans in doua luni jumate peste 2,6 milioane de viziualizari pe youtube. Single-ul suna extrem de bine si se diferentiaza de alte piese lansate in aceasta perioada prin flow-ul raggae a lui Matteo . Piesa este semnata  100 % de Matteo, atat muzica cat si versuri. Clipul foloseste o tehnica de montaj ce am mai intalnit-o pana acum: in acelasi cadru artistul este prezent alaturi de o “clona” a sa; pe de-o parte Matteo ne canta piesa “Amandoi” iar in plan secund il vedem realizand tot soilul de activitati cotidiente…chiar si dragoste.

Filmarile au durat doar sase ore, datorita utilizarii tehnicii one shot: intregul videoclip a fost filmat fara intrerupere, din centrul incaperii. Rolul iubitei lui Matteo a fost jucat de fotomodelul si cantareata Ruxandra Bar.

“Amandoi”, lansat alaturi de Media Pro Music, este o piesa care a prins foarte bine la public in timpul concertelor mele. Am scris-o in aproximativ jumatate de ora, e inspirata din viata mea, din lucruri ce mi s-au intamplat mie” a declarat Matteo.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: