ZOMBOY pe 26 aprilie la Fusion Arena

0
1227

zomboy-fusion-arena

Zomboy(producatorul britanic de muzica electronica), revine la Bucuresti pe 26 Aprilie la invitatia OnSpot Events, ocazie cu care Fusion Arena se pregateste de zomboyficare.

Artistul care a debutat in 2011 la Never Say Die Records cu  Game Time EP  inregistrand o ascensiune fulger pe beatport top 5 inca din primele saptamani, se afla astazi printre cele mai bine cotate nume de gen din industria muzicala alaturi de Skrillex, Knife Party, deadmau5 sau Calvin Harris

. Din repertoriul printului neincoronat al EDM-ului nu vor lipsi proaspatul remix al piesei  Where We Belong  semnata Fedde Le Grand & DI-RECT, compozitiile in prima auditie sau hiturile dragi noua.

Din line up mai fac parte Bong, Hardplay si Dropdread. In deschiderea serii vor evolua doi dj/producatori locali selectati prin noua initiativa OnSpot events de sprijinire a talentelor locale (OnSpot va asteapta demourile, detalii pe paginile de facebook: https://www.facebook.com/ZomboyOfficialhttps://www.facebook.com/bongdubhttps://www.facebook.com/iamhardplay)

Cei mai ZOMBOYficati sunt intampinati inca de la intrare cu un shot gratuit, biletele in avans gasiti de la 25ron se pot procura din incinta locatiei Fusion Arena(Traian Popovici 79-91) in limita stocului disponibil. La intrare biletul va fi de 35ron.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: