Maga & Tudoran – Copilul din Mine (Videoclip nou)

0
1300

Cosmin-Tudoran-si-Gabi-Maga-Copilul-din-mine

 

O noua colaborare in muzica romaneasca intre artistii Maga(Gabriel Maga-Vunk) si Tudoran(Cosmin Tudoran-Cassa Loco). Single-ul Copilul din mine, vine si cu un videoclip ce ii prezinta pe cei 2 plimbandu-se pe biciclete si vorbind despre scoala, adolsecenta, trezind cele mai frumoase amintiri ale copilariei.

Linia melodica si versurile au fost compuse de Gabriel Maga si Cosmin Tudoran, iar partea de vocal apartine Vioricai Pintilie si Cornel Ilie.

Am luat proiectul în studio unde l-am upgradat la stadiul de producție matură și meticulos dichisită ca să sune exact așa cum o auzeam amândoi în cap. Și anume a ceva clasic și modern în acelasi timp, ieșit din perisabilele tipare stilistice pe care le auzim perindându-se pe la radio, a spus Gabi Maga.

Sa ascultam si noi ceva clasic si modern in acelasi timp 🙂

Odată ajunși față în față, am început să vorbim despre muzică, povestește Cosmin. E o chimie frumoasă și productivă între mine și Maga, om pe care-l consider un excelent muzician, un artist dedicat, perseverent și extrem de serios. Urmărim un sound unic, fresh, cu sonorități clasice care se adresă ușor tuturor generațiilor. Din puntul meu de vedere piesa asta e o melodie pe care mi-o doream”. a spus Tudoran.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: