Microsoft Contraataca

0
3128

TheNewXbox

Multe site-uri de specialitate au primit invitatii din partea Microsoft pentru un anume eveniment ce va avea loc pe data de 21 Mai, in Redmont, Washington.

Cu totii stim despre ce este vorba. Am avut intai evenimentul celor de la Sony cu marea lor ‘’ dezvaluire ‘’ despre PS4 iar acum vine randul celor de la Microsoft.

Chiar daca evenimentul va fi plasat intr-un mod mai intim, curiosii isi vor potoli setea de informative prin live stream-uri pe Xbox Live sau SpikeTV doar pentru cei din Canada sau Statele Unite, dar fiti fara griji, sigur vom avea parte de un live stream si pentru noi cei din Europa. Vom avea parte in sfarsit de detalii oficiale despre consola de noua generatie si vom afla  adevarul asupra zvonului legat de necesitatea conexiunii permanente a consolei pe internet.

Major Nelson a declarant ca acest eveniment va fi mai mult despre viziunea si viitorul Xbox-ului, mai multe detalii, cred eu, vor fi anuntate la E3-ul de anul acesta ce se va tine 19 zile mai tarziu, unde vor prezenta ‘’ Intreaga gama de jocuri blockbuster ‘’.

XboxReveal

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: