Robin Thicke, Jessie J, DJ Cassidy – Calling All Hearts (Videoclip)

0
1062

calling-all-hearts-jessie-j-robyn-video-cassidy

Calling All Hearts este duetul dintre cantaretul american Robin Thicke si artista britanica Jessie J inclus pe primul album din cariera lui DJ Cassidy, intitulat Paradise Royale.  Calling All Hearts  este un super track care ne duce in era anilor ’60 si ’70 cand pop-ul plin de culoare si R&B erau la putere.

Energia si buna dispozitia a acelor vremuri sunt transpuse din plin in noul videoclip  asa cum veti putea oberva mai jos,  contine multe elemente in culoarea roz.

Dansatori si un cuplu fain format din Jessie J si Robin Thicke sunt ingredientele pentru un videoclip fun si pozitiv, care ii schimba viata DJ-ului Cassidy, pentru un final fericit. Videoclipul prezinta povestea DJ-ului care este parasit de iubita, iar in ajutorul bunei dispozitii vin  Robin si Jessie J, purtandu-l intr-un paradis roz, cu pasari flamingo, sampanie si fete frumoase.

DJ Cassidy lucreaza la materialul sau de debut, Paradise Royale, care va cuprinde si colaborari cuR. Kelly, Cee Lo Green, UsherMary J BligeJohn Legend, Ne-Yo si Kelly Rowland. Robin  Thicke se afla intr-o perioada mai putin fericita dupa ce a anuntat despartirea de sotia sa, actria Paula Patton, insa asta nu il impiedica sa ii faca numeroase declaratii in cadrul showurilor pe care le sustine.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: