Robin Thicke, Jessie J, DJ Cassidy – Calling All Hearts (Videoclip)

Date:

calling-all-hearts-jessie-j-robyn-video-cassidy

Calling All Hearts este duetul dintre cantaretul american Robin Thicke si artista britanica Jessie J inclus pe primul album din cariera lui DJ Cassidy, intitulat Paradise Royale.  Calling All Hearts  este un super track care ne duce in era anilor ’60 si ’70 cand pop-ul plin de culoare si R&B erau la putere.

Energia si buna dispozitia a acelor vremuri sunt transpuse din plin in noul videoclip  asa cum veti putea oberva mai jos,  contine multe elemente in culoarea roz.

Dansatori si un cuplu fain format din Jessie J si Robin Thicke sunt ingredientele pentru un videoclip fun si pozitiv, care ii schimba viata DJ-ului Cassidy, pentru un final fericit. Videoclipul prezinta povestea DJ-ului care este parasit de iubita, iar in ajutorul bunei dispozitii vin  Robin si Jessie J, purtandu-l intr-un paradis roz, cu pasari flamingo, sampanie si fete frumoase.

DJ Cassidy lucreaza la materialul sau de debut, Paradise Royale, care va cuprinde si colaborari cuR. Kelly, Cee Lo Green, UsherMary J BligeJohn Legend, Ne-Yo si Kelly Rowland. Robin  Thicke se afla intr-o perioada mai putin fericita dupa ce a anuntat despartirea de sotia sa, actria Paula Patton, insa asta nu il impiedica sa ii faca numeroase declaratii in cadrul showurilor pe care le sustine.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...