Delia – Da, mama ( videoclip)

0
2195
delia da mama

delia da mamaDelia lanseaza o noua piesa, Da, Mama. Piesa este produsa de Carla S Dream si ne vorbeste despre situatiile problematice din viata fiecaruia dintre noi; vicii, suferinte. De multe ori fiecare dintre noi facem greseala sa credem ca alcoolul, drogurile sau exccesele de orice fel ne alunga suferinta, nimic mai fals. Este de remarcat dorinta Deliei de a iesi din “tiparul”peiselor de dragoste sau “de vara” si sa transmita si alte tipuri de mesaje prin piesele sale, chiar daca acest lucu o poate tine departe de partyurile de vara.

Da, mama este o piesa cu adevarat indrazneata, atat la nivel liric, dar si la nivel muzical; are un mesaj pe cat de dur, pe atat de adevarat pe care si-l pot asuma majoritatea femeilor, dar si a barbatilor, chiar daca este prezentat dintr-o perspectiva feminina. Intreaga idee cu “beata” este, de fapt, o metafora catre orice viciu in care poti aluneca din cauza depresiilor. Sper ca aceasta piesa sa ii ajute pe toti care trec prin perioade grele emotionale”, declara Delia.

Delia  Da, mama videoclip

Videoclipul este regizat de catre Barna Nemethi, il are pe Radu Stan ca producator si pe Marius Apopei ca DOP. Stylingul poarta semnatura Andra Moga, make-up artist a fost Alex Abagiu si hair stylist Camelia Negrea.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: