Festivalului național de arte pentru liceeni „Florian Pittiş”

Date:

Esti elev de liceu? Iti place sa canti? Visul tau e sa apari pe scena? Ei bine, Redactia4fun te invita sa participi la Festivalul national de arte „Florian Pittiş”.BANNER

 

Consiliul Elevilor al Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din Bucureşti şi Trupa de teatru „As” în parteneriat cu Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra” au deosebita plăcere să vă invite la cea de-a VIII-a ediție a Festivalului național de arte pentru liceeni „Florian Pittiş”, un concurs de teatru şi muzică dedicat liceenilor, în memoria lăzăristului Florian Pittiş.

Festivalul național de arte pentru liceeni „Florian Pittiş” se va desfăşura în luna mai 2015 la Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra” din Bucureşti.

Festivalul este organizat în două secțiuni şi are o durată de 3 zile :

  • Secțiunea I – muzică;
  • Secțiunea a II-a – teatru;
  • Gala şi festivitatea de premiere.

Înscrierile la acest festival se fac pe baza următoarelor documente:

  1. O înregistrare Avi/ Dvd (secțiunea teatru / muzică ),  Audio (secţiunea  muzică) ;
  2. Un CV al trupei care trebuie să conțină: lista cu distribuția în ordinea intrării în scenă / membrii trupei, (elevi şi coordonatori); Scurt istoric al trupei (participări la concursuri, rezultate obținute etc.); date de contact.
  3. Copii xerox după prima pagină a carnetului de elev vizat pe anul şcolar 2014-2015 pentru fiecare elev participant la festival.

Aceste documente se depun / se trimit prin poştă la secretariatul Colegiului Național „Gheorghe Lazăr”( Bulevardul Regina Elisabeta nr.48 , sector 5), până pe data de 6 aprilie 2015. Materialele trimise vor fi analizate de către o comisie de specialitate, care va selecta trupele ce îşi vor prezenta prestația în cadrul Festivalului național de arte pentru liceeni „Florian Pittiş”.

Trupa câştigătoare a Marelui Trofeu la secţiunea teatru îşi va juca spectacolul pe scena Teatrului Excelsior din Bucureşti. La secțiunea muzică, o parte din trupele premiate vor susține un recital în cadrul Festivalului « Folk You – Florian Pittiș », Vama Veche și al Galei Folk „Floare de colț”, Sighetu Marmației.

Pentru consultarea regulamentului, cât şi a altor detalii vă rugăm accesați site-ul www.trupaas.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...