Randi, cercetat de politie pentru evaziune fiscala

0
2713

Artistul a fost citat de politistii ilfoveni in dimineata zilei de 12 decembrie in vederea clarificarii unor presupuse actiuni comerciale realizate de firma detinuta de Randi, pentru care nu s-au achitat taxele aferente la stat.Anchetatorii au descins la patru adrese, două în Bucureşti, acasă la Randi şi la fratele său şi două în Otopeni, unde locuieşte contabila societăţii şi este sediul firmei administrate de Randi.

Randi, component al trupei Morandi detine o firma de organizari evenimente alaturi de fratele sau si se prespune ca au incasat sume frumoase in urma acestor activitati fara a plati taxe la stat. Pana la proba contrarie Andrei Ropcea pe numele sau real beneficiaza de presumtia de nevinovatie. La iesirea de politie nu a facut nicio declaratie presei, insa le-a transmis fanilor un mesaj de multumire pe facebook pentru sustinerea aratata de acestia:

In lumina ultimelor evenimente despre care cred ca ati tot auzit de azi dimineata in presa, vreau in primul rand sa multumesc prietenilor, colegilor si tuturor celor care sunt alaturi de mine si ma sustin in momentele acestea dificile pentru mine si familia mea. Si sa va asigur ca sunt bine, sper sa se lamureasca neintelegerile cat mai curand, eu voi colabora cu autoritatile spre a solutiona aceasta situatie si a dovedi nevinovatia mea. Va multumesc inca o data pentru sprijin si va promit ca voi da o declaratie detaliata cat de curand. Va iubesc!

Artistul a lansat in urma cu o luna noua sa piesa, Everytime We Touch sub egida casei de productie famousproductioncom

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: