Cat Music si Vlad Ionescu lanseaza “The Music – Scoala Industriei Muzicale”

Date:

 

Unul dintre cele mai ambitioase proiecte din Romania, “The Music – Scoala Industriei Muzicale”, este prima scoala de muzica care integreaza atat partea de talent management, cat si pe cea de productie muzicala.

    The Music – Scoala Industriei Muzicale este un joint venture dintre cel mai puternic brand al industriei muzicale, Cat Music, Vlad Ionescu – fondatorul Scolii de Televiziune ”Tudor Vornicu”, cel care a impus standardele invatamantului vocational media in Romania si profesionisti de prima marime ai peisajului muzical autohton. Cu suportul deMoga Music, Voltaj Academy si Big Bounce – scoala de dans a lui CRBL, “The Music” ii va avea ca profesori pe Marius Moga, Calin Goia, CRBL, hitmaker-ul Laurentiu Duta, dar si pe Elena Gheorghe, care le va dezvalui cursantilor secretele meseriei de artist.

    Un pachet complet in cadrul programului KickStart contine: 1.evaluarea potentialului artistic și de prezentare, 2.cursuri de stil, make-up, marketing si branding personal, prezentare in public, in fata camerei de filmat si de fotografiat, 3.cursuri de canto, 4.compoziție piesa, aranjament muzical, 5.inregistrare si masterizare audio in studio professional, 6.videoclip (sinopsis, scenariu, decupaj, filmare, montaj) si 7.promovare pe canale digitale, radio si TV.

    Durata cursurilor, pentru fiecare specializare, este intre 24 – 36 de saptamani, impartite astfel: 30% notiuni teoretice pure, 40% aplicatii practice (proiecte de laborator) si 30% practica la partenerii din industrie.

     “The Music” este o entitate educationala si de formare care a luat nastere raspunzand la nevoile industriei muzicale pentru personal calificat in urmatoarele domenii: ingineri sunet si producție muzicala, organizatori, manageri de concerte si regizori sau producatori de videoclipuri.

 The Music- Scoala Industriei MuzicaleOrganizat ca o institutie de invatamant vocationala sau post liceala, The Music propune o programa in care cursurile teoretice, sedintele de laborator si practica in industrie reprezinta un mix ideal, al carui scop este formarea de absolventi, pregatiti in conformitate cu cerintele reale ale pietei, capabili sa tina pasul cu evolutia tehnologiei si cu progresul curentelor artistice. Prioritatea scolii de muzica este sa ofere un mediu de invatare placut, eficient, cat mai apropiat de rigorile si disciplina profesionala pe care industria muzicala le cere in ziua de azi.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

1 COMENTARIU

  1. Vlad Ionescu e un frustrat care nu reuseste sa aiba nimic inafara de idei. Implementarea la el e ca ejacularea prematura, se stinge inainte sa se intample ceva. A falimentat scoala o data, acum e iar „in charge” ca stie sa planga, si cum „mana intinsa care nu are o poveste” nu exista, Vlad Ionescu, frustrat si cu probleme grave psihice de fel, se rateaza „live” a doua oara. Abia astept sa vad pe cine mai „combina” in „afaceile” lui

Comentariile sunt închise.

spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...