Te asteapta Zilele Prieteniei Bergenbier in weekend!

0
3301

Te asteapta Zilele Prieteniei Bergenbier in weekend! Bergenbier te asteapta in acest weekend (28-29 iunie) in Piata Constitutiei sa sarbatoresti alaturi de ei.  Zilele Prieteniei Bergenbier este singurul eveniment de aceasta amploare, la nivel national unde nume mari din muzica romaneasca vor fi alaturi de Bergenbier.

Bergenbier va oferi posibilitatea unui numar de cate doua trupe din fiecare oras sa cante alaturi de numele mari pe scena, in deschiderea concertelor. Mai exact turpele prezente la concertul din weekend ar fi: Parazitii, Vita de Vie, Suie Paparude, Vunk, ZOB, Robin And The Backstabbers, OCS, Mihai Margineanu, R.O.A., Shadowbox, Ska’nk, Coma, Fara Zahar, Shukar Nation, Ultimu Nivel si Niste Baieti.

“Zilele Prieteniei Bergenbier” reprezinta cea mai mare suită de evenimente a anului 2014. Bergenbier îi adună pe oameni în jurul prieteniei și a valorilor sale. Anul trecut, au fost alături de noi 150.000 de prieteni. Bergenbier, în 5 orașe din țară. Anul acesta, vom răspândi spiritul prieteniei în 10 orașe și estimăm ca 500,000 de oameni vor veni alături de noi, pentru că doar împreună putem fi mai buni, mai buni prieteni” a declarat Mihai Bonca, director marketing Bergenbier S.A.

Zilele Prieteniei Bergenbier nu se opreste aici, evenimentul urmeaza sa continue in urmatoarele orase: Ploiesti (5-6 iulie), Arad (19-20 iulie), Alba Iulia (26-27 iulie), Brasov (2-3 august) Galati (9-10 august) si Constanta (15-16 august).

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: