Proiecte | Jackie Chan, posibile roluri in The Expendables 3 si Rush Hour 4

Date:

Nu e de mirare ca, dupa succesele celor doua filme The Expendables (2010) si The Expendables 2 (2012) (cu incasari in jurul sumelor de 274,5 mil. $, respective, 300.4 mil. $), producatorii de la Lionsgate au decis realizarea unei a treia parti din franchise, iar de aceasta data au fost vehiculate alte nume mari ai filmelor de actiune, printre care Clint Eastwood, Harrison Ford sau Wesley Snipes. Insa, pana ca uni dintre ei sa accepte vreo oferta, un lucru este sigur: fanii doresc, in schimb,  sa-l vada la treaba pe unul dintre cei mai iubiti si indragiti actori asiatici ai filmelor de actiune – Jackie Chan. In acest fel, dupa lungi discutii si zvonuri, actorul (n.r. Jackie Chan) este mai mult ca sigur prezent in The Expendables 3, insa numai cu o conditie: sa nu aibe un rol mic, de doar cateva scene, ci un rol esential. In acest moment este oficial si faptul ca Sylvester Stallone, regizorul primei parti, dar si scenaristul seriei, lucreaza din greu la un nou scenariu pentru acest capitol.

Sly m-a invitat sa fac parte din distributia lui The Expendables 2, insa eram mult prea ocupat cu fimarile pentru Zodiacul Chinezesc si nu am putut sa accept rolul. Insa si-a pastrat deschisa invitatia pentru a treia parte si am acceptat, a declarat actorul.

Insa planurile de viitor pentru Chan nu se opresc aici… Tot el a mentionat si faptul ca este in lucru un nou film gen “buddy-movie”, alaturi de Chris Tucker, partenerul sau din seria Rush Hour. Noul proiect, care se intituleaza Skip Tracer, ar putea fi, dupa cum spune si actorul :” o noua continuare la Rush Hour (Rush Hour 4), chiar daca consider faptul ca franschiza s-a incheiat cu cel de-al treilea din serie”. Scenariul momentan este studiat de colegul si prietenul sau de platou (n.r. Chris Tucker), urmand sa vedem in ce directie va lua acest nou proiect. Avand in vedere declaratia actorului Jackie Chan din primavera anului current, cum ca ar dori sa se lase de lansat filme de actiune si sa se concentreze pe un alt gen sau chiar sa regizeze, se pare ca pulsul actiunii nu-i da pace actorului si accepta in continuare sa ne incante cu cascadoriile sale spectaculoase.

Anul viitor, actorul pregateste lansarea in luna decembrie a ultimului sau film, la care s-a ocupat si de regie, Zodiacul Chinezesc (2013), un film care are drept baza cele 12 simboluri zodiacale chinezesti, imbinate cu povestea unui cautator a celor 12 artefacte din bronz, simbolizand chiar semnele mentionate.

Articol de Mircea Jianu

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...