Sisu – Condamnati la fericire feat. Kaira

Date:

Sisu Condamnati la fericire
Sisu Condamnati la fericire

Sisu Condamnati la fericire, este numele piesei lansate de artist alaturi de Kaira de la Kazibo Music. Despre piesa SISU afirma ca este “probabil una dintre cele mai bune piese pe care am facut-o”. De productia piesei s-a ocupat gasca de la Kazibo Music. Muzica – Alexandru Pelin, Ovidiu Baciu, iar versurile au fost scrise in mod normal alaturi de Sisu.

Piesa vorbeste despre prietenie, adolescenta, evolutie si abordari sociale dintr-o perspectiva personala scrise intr-un mod pozitiv. Intr-un fel sau altul versurile semnate de Sisu fac referire si la problemele etnice din „Tinutul secuiesc”:

Si n-am de gand sa cedez . Iau tricolorul din noroi si-l arborez pe cea mai inalta cladire din Targu Secuiesc / Fratii mei nu uitati va iubesc, Dar aici cat vezi cu ochii e doar pamant romanesc

Fanii rap si ideeile preconcepute

Artisul de la Haarp Cord a inceput sa fie criticat de fani “suparati pe viata “ in general, ca s-a dat si el “pe comercial” la fel ca si Puya si ironizat cu replici de genul: “ In iarna asta faci o melodie si cu Fuego” 😀 Din pacate fanii au facut acest lucru chiar inainte sa asculte piesa 🙁  In mod cert fanii muzicii rap sunt cei mai carcotasi fani din muzica romaneasca, insa nu pot sa nu observ ca acesti fanatici cu spirit de “gica contra” sunt in mare parte copii cu varste fragede ce sunt departe de a intelege particularitatile industriei muzicale si ce inseamna creatia artistca.

Despre Kaira stim ca are o voce extraordinara si a lansat o serie de colaborari cu artisti din sfere muzicale diferite, ceea ce ii confirma calitatile vocale. Kaira a lansat piese cu Laurentiu Duta, Lavinia, Glance, iar cea mai noua piesa lansata alaturi de Delia, Pe aripi de Vant se bucura de mare succes si este una dintre cele mai difuzate piese de la noi.

Sisu Condamnati la fericire

Cum a inceput aventura in lumea muzicii pentru Kaira?

Totul a început de la un.. casting, dacă-l pot numi aşa, unde am fost iniţial cu o prietenă să o susţin. Băieţii de la Kazibo Music, Ovidiu Baciu si Alex Pelin, m-au auzit întâmplător fredonând ceva şi au insistat să cânt. Le-a plăcut foarte mult. În ziua aceea, am înregistrat şi Besame, iar de atunci am plecat împreună la drum.

Celebritatea te-a făcut să devii o altă persoană?

Kaira: -De schimbat, nu cred că m-a schimbat. Cel puţin, nu în sens negativ. M-a ajutat să am mai multă încredere în mine şi să privesc lucrurile din jur mai frumos, mai “melodios”, pozitiv. Când devii ceea ce simţeai demult că eşti, când faci ceea ce-ţi place şi pui suflet, reuseşti şi eşti fericit. sursa curieruladolescentei.tk

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...