Smiley -Nemuritori (videoclip)

0
3200
smiley nemuritorii
smiley nemuritorii
smiley nemuritorii
smiley nemuritorii

Nemuritori se numeste noua piesa lansata de Smiley ce este extrasa de pe albumul Acasa, in cadrul caruia  a fost inclusa ca bonus track.   Si aceasta noua piesa spune intr-un fel sau altul povestea artistului care a inceput sa viseze in adolescenta ca va ajunge un mare artist, drum ce a inceput la modul cel mai serios dupa ce a fost cooptat in trupa Simplu de CRBL pe cand avea doar 18 ani.

Piesa face parte de pe coloana sonora a filmului #selfie ce va fi lansat pe data de 9 mai, un film ce sunt convins ca va avea succes, iar Smiley face si el parte din distributia filmului regizat de catre Cristina Iacob, alaturi de nume importante ale cinematografiei romanesti, precum Florin Calinescu sau Razvan Vasilescu.

Smiley Nemuritori 

„Am scris aceasta piesa cu gandul la oamenii normali, care prin curaj si cu forta visurilor, au reusit sa faca fapte remarcabile, castigandu-si astfel <<nemurirea>> in memoria colectiva sau, macar, in cercul lor de prieteni :). Piesa este pentru toti cei care sunt la varsta adolescentei, care se pregatesc sa sustina, in curand, examene, este despre varsta la care cu totii credem ca suntem nemuritori, sentiment care ar trebui sa persiste toata viata”, declara Smiley

Asa cum va asteptati piesa este produsa in studiourile HaHaHa, iar videoclipul piesei Nemuritori a fost filmat la Teatrul de Vara Capitol, locul in care se desfasoara o petrecere plina de energie si culoare, la care se aduna toate personajele care au luat parte la actiunea filmului.

Smiley & Alex Velea – despre filmările pentru #selfie

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: