Noul album BRUNO MARS – “Unorthodox Jukebox” – în exclusivitate pe Zonga

0
728

Bruno Mars oferă fanilor din România posibilitatea de a asculta noul său album, “Unorthodox Jukebox”, în exclusivitate pe Zonga în întreaga săptămână de dinaintea lansării! În perioada 4-10 decembrie cel de-al doilea material discografic din cariera sa este disponibil la streaming audio aici: www.zonga.ro/bruno-mars-unorthodox-jukebox

“Unorthodox Jukebox” conține 10 piese și va fi lansat oficial în intreaga lume pe 11 decembrie, fiind distribuit în România prin intermediul casei de discuri Roton.

“Locked Out of Heaven”, single-ul principal prin care promovează noul album, a fost lansat pe 1 octombrie printr-o sesiune live de video chat cu fanii săi.
Tracklist “Unorthodox Jukebox”:

1. Young Girls

2. Locked Out Of Heaven

3. Gorilla

4. Treasure

5. Moonshine

6. When I Was Your Man

7. Natalie

8. Show Me

9. Money Make Her Smile

10. If I Knew

 

Sergiu Biriș, Director General Executiv, Trilulilu a declarat:

“Ne bucurăm că putem oferi fanilor Bruno Mars un cadou atât de frumos în prag de sărbători. Cu Zonga ne dorim să aducem artiștii și muzica de calitate mai aproape de iubitorii de muzică, oriunde s-ar afla ei. Faptul că artiștii și partenerii noștri sunt alături de noi este o confirmarea că direcția pe care am pornit este cea bună și ne dă încredere că Zonga este un proiect esențial în dezvoltarea pieței de muzică digitală din România.”

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: