Mellina feat. Vescan – Poza de Album (Official Single)

Date:

Poza-de-Albumu

Vescan revine cu o alta piesa alaturi de o voce feminina, de data aceasta alaturandu-se Mellinei pentru noul sau single – „Poza de album”.

Poza de Album” este produsa de Dorian Oswin, iar la text au contribuit atat producatorul de la Mango Records, cat si Vescan si Mellina.

Piesa „Poza de Album” este o piesa foarte speciala pentru mine, asta pentru ca marcheaza debutul meu ca artist al casei de discuri Mango Records si, totodata, o colaborare cu un artist pe care il apreciez foarte, foarte mult, Vescan! Este o piesa care cu siguranta va impresiona publicul!” ne-a spus Mellina.

Single-ul este produs in studioul Mango Records de Dorian Oswin, cel care a semnat si alte piese de succes, printre care se numara si „No Lies” (Pitt Leffer), iar in calitate de coautor, Dorian are in portofoliul sau super hituri precum „My Passion” (Akcent), „Love in Brasil” (Andreea Banica) sau „I’m Sorry” (Akcent).

Piesa asta e altfel decat v-am obisnuit in ultimul an, e o poveste de viata pusa pe note. Sunt incantat de aceasta colaborare, vocea Mellinei transmite foarte multa emotie iar Dorian este un producator foarte fresh! Ne-am inteles de parca ne cunoastem de o viata.” a declarat Vescan.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...

Ce Este un Cvintet? Definiție, Instrumentație și Exemple în Muzica Clasică și Jazz

Bun venit la acest articol dedicat cvintetelor, un termen...