Concurs: Castiga o invitatie dubla la CLASSIC meets CONTEMPORARY

0
951

Classic meets ContemporaryPentru ca au mai ramas doar 3 zile pana la spectacolul CLASSIC meets CONTEMPORARY, Redactia4fun impreuna cu Refu.ro organizeaza un concurs rapid pentru cei care doresc sa ajunga la CLASSIC meets CONTEMPORARY. Premiul oferit de noi este o invitatie dubla la eveniment.

 

Concursul se incheie pe data de 31 iulie la ora 23:59, castigatorul va fi ales prin tragere la sort pe site-ul random.org.

Pentru a participa la acest concurs tot ce trebuie sa faci este sa distribui pe profilul tau de facebook acest articol.

 

Poti sa folosesti iconita de facebook de sub articol. (apoi sa lasi un comentariu cu link-ul profilului tau de facebook)

 

Despre eveniment:

CLASSIC meets CONTEMPORARY este un spectacol oferit de Classic Beat Orchestra si Uninvented Theatre, unde muzica si teatrul vor fi aduse la un nivel diferit. Classic Beat Orchestra este trupa care readuce muzica clasica in actualitate, realizand o serie de concerte LIVE, sub amprenta improvizatiilor si al reimprospatarii acestui gen muzical. Uninvented Theatre reprezinta teatrul de animatie contemporan combinat cu momente speciale de dans in peisajul cultural romanesc.

 

Mai multe informatii despre eveniment aici

Pentru cei interesati de bilete suplimentare pot accesa pagina de bilete

 

Evenimentul incepe pe 1 august la ora 19:00, Cinema Patria. Nu va mai zic de faptul ca ne asteapta pe toti jocuri de lumini, proiectii si momente pline de emotie, va las sa experimentati singuri in sala.

Succes la concurs!

PS: Biletele pot fi achizitionate si la intrare.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: