Taylor Swift a semnat o chitară care s-a vândut la licitație pentru suma de 120.000 de dolari, beneficiind copiii cu cancer.

Date:

Luni (26 iunie), Toby Keith și Prietenii săi au anunțat obiectele care au adus cele mai mari sume de bani la licitația din 2023 a OK Kids Korral, care susține copiii care luptă împotriva cancerului și familiile acestora. Și în timp ce călătoriile în Europa, momentele individuale petrecute alături de Toby Keith și autografele altor celebrități cu siguranță au adus câștiguri impresionante, o chitară semnată de starul pop “Anti-Hero” a depășit toate celelalte obiecte vândute la evenimentul din luna trecută.

Instrumentul semnat de Taylor Swift s-a vândut cu fabuloasa sumă de 120 mii dolari

Ceea ce a dus veniturile totale ale evenimentului caritabil la un record de 1,8 milioane dolari.

Alte obiecte cu cele mai mari câștiguri includ o excursie de pescuit și o cină personalizată cu Toby Keith (80.000 și respectiv 70.000 dolari), o chitară donată de Lon Helton de la emisiunea Country Countdown USA (44.000 dolari) și autografe oferite de Tim McGraw, Garth Brooks, Carrie Underwood, Kane Brown, Parker McCollum, Cole Swindell, Jordan Davis, Brantley Gilbert, Russell Dickerson, Brett Young, Ingrid Andress, Maren Morris, Luke Bryan și Jelly Roll.

Aceste rezultate remarcabile demonstrează puterea semnăturii lui Taylor Swift și dorința oamenilor de a se implica în cauze nobile. Este deosebit de admirabil faptul că evenimentul a reușit să strângă o sumă atât de mare pentru sprijinirea copiilor care luptă cu cancerul și familiilor acestora.

The Toby Keith Foundation este o organizație înființată în 2006, care strânge fonduri și oferă cazare pentru pacienții pediatrici cu cancer din Oklahoma. În 2014, ei au construit OK Kids Korral, un loc unde familiile pot sta în confort în timp ce copiii lor urmează tratament.

Fundalul acestor evenimente de licitație a inclus obiecte de colecție aparținând lui Joe Burrow, quarterback-ul NFL, starului NBA Steph Curry și legendei golfului Tiger Woods, precum și donații de la Ashley Furniture, Crew’s Cottage Carlton Landing, The Joinery, Tim Kenney, Travis McIntyre, Red Fork Distillery, Kennel & Crate, Ryan Cunningham, South OKC Ace Hardware și LOREC Ranch Home Furnishings.

Anul viitor va fi aniversarea celor 10 ani ai OK Kids Korral și a celor 20 de ani ai fundației mele”, a declarat Keith pentru The Oklahoman la evenimentul din acest an.

“Vom sărbători un deceniu și două decenii și vom face o petrecere mare. Este uimitor cât sprijin primim. Dar este nevoie de acest tip de sprijin pentru a putea gestiona 300 de familii pe an.”

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
DIGITALhttp://www.revistaomf.ro
Blogger pasionat de Tehnologie, IT, fotografie si videografie. Scriu in categoriile: Film si IT&Games, prezent in online de 15 ani, in prezent atentia indreptata catre optimizarea SEO si Social Media. Foarte atent la detaliu, cred ca sunt putin perfectionist! Online pe www.revistaomf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...