Betty Stroe si Wilmark- Amala (videoclip)

0
3542

Betty Stroe AmalaBetty Stroe si Wilmark sunt la cea de-a doua colaborare pana acum. Astfel  ca piesa Amala ni-l prezinta pe Wilmark in posura de interpret. Daca noi il stiam mai mult ca om de televiziune si dansator, iata ca acum il cunoastem si ca interpret si compozitor. Piesa este compusa de catre cei doi artisti, alaturi de Danny Mazo.

Am vrut sa facem o piesa de distractie de vara, care sa te faca sa calatoresti in zone tropicale, exotice, este o piesa nebuna, de party, o piesa care invita oameni sa se distreze, sa nu le pese de ceea ce spun ceilalti, sa faca ceea ce isi doresc asa cum isi doresc si sa traiasca fiecare clipa. In videoclip ne-am gandit sa punem in practica toate ideile, avem zeci de costumatii care ne poarta din anii 80 disco style pana la carnavalul de la Rio, pilot, scolarita, soldat, hawaii si multe altele“, declara Wilmark.  

Betty Stroe Amala


Ideea videoclipului Amala ne-a venit intr-o seara cand scriam impreuna versurile pentru partea de rap a lui Wilmark. Atunci ne-am gandit ca ar fi foarte interesant sa putem realiza un videoclip in care sa includem cat mai multe elemente din show-ul nostru, Tequila Party, multe schimbari de costume, dansatori, energie. Am mers mai departe cu ideea si am ales tematica Roleplay“, declara Betty Stroe.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: