Ce este malware si ce face? (Malware, Capitolul 1)

1
2377
malware

Ce este malwareIn ultima perioada foarte multe persoane ajung sa aibe in calculatorul personal tot felul de programe mici setate sa-ti faca rau, foarte multi dintre voi ati auzit de malware, ce este un malware?

Ce este malware si ce face?

Malware este unul dintre miile de mici programe facute de persoane fara scrupule care au devenit larg raspandite si infectioase. Fiind una din cele mai raspandite metode de compromitere a calculatorului personal.

Cel mai simplu exemplu poate fi chiar o ruda de a ta, care are calculatorul plin cu “virusii”, programe malware setate sa execute diverse actiuni nefaste pentru computer, cum ar fi sa intercepteze e-mail-uri sau sa impuna computerului sa trimita spam-uri chiar si in numele tau.

Malware este o asa de mult raspandita problema, incat nu stiu daca o sa mai dispara vreodata. Fiind atat de raspandit si avand o metoda de infectare atat de eficienta, poate deveni o problema serioasa pentru fiecare detinator pc.

In urmatorul articol o sa scriu mai exact ce face un malware cand a infectat calculatorul tau. Daca te intereseaza cum sa te protejezi pe internet, poti urmari articolul scris pe Refu.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

1 COMENTARIU

Comments are closed.