Ce este malware si ce face? (Malware, Capitolul 1)

Date:

Ce este malwareIn ultima perioada foarte multe persoane ajung sa aibe in calculatorul personal tot felul de programe mici setate sa-ti faca rau, foarte multi dintre voi ati auzit de malware, ce este un malware?

Ce este malware si ce face?

Malware este unul dintre miile de mici programe facute de persoane fara scrupule care au devenit larg raspandite si infectioase. Fiind una din cele mai raspandite metode de compromitere a calculatorului personal.

Cel mai simplu exemplu poate fi chiar o ruda de a ta, care are calculatorul plin cu „virusii”, programe malware setate sa execute diverse actiuni nefaste pentru computer, cum ar fi sa intercepteze e-mail-uri sau sa impuna computerului sa trimita spam-uri chiar si in numele tau.

Malware este o asa de mult raspandita problema, incat nu stiu daca o sa mai dispara vreodata. Fiind atat de raspandit si avand o metoda de infectare atat de eficienta, poate deveni o problema serioasa pentru fiecare detinator pc.

In urmatorul articol o sa scriu mai exact ce face un malware cand a infectat calculatorul tau. Daca te intereseaza cum sa te protejezi pe internet, poti urmari articolul scris pe Refu.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
DIGITALhttp://www.revistaomf.ro
Blogger pasionat de Tehnologie, IT, fotografie si videografie. Scriu in categoriile: Film si IT&Games, prezent in online de 15 ani, in prezent atentia indreptata catre optimizarea SEO si Social Media. Foarte atent la detaliu, cred ca sunt putin perfectionist! Online pe www.revistaomf.ro

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...